Avantajele bijuteriilor din argint

Avantajele bijuteriilor din argint

Femeilor le face placere sa poarte bijuterii din argint 925 pentru a-si completa tinutele in viata de zi cu zi, dar si cand participa la evenimente. Vom discuta despre acest subiect in continuare si vom vedea ce avantaje le pot oferi aceste bijuterii purtatoarelor.

  1. Completeaza tinuta

Fara doar si poate, atunci cand isi aleg bijuteriile din argint 925, femeile se gandesc mai intai de toate sa isi completeze tinutele in viata de zi cu zi sau cele pe care le poarta la diferite evenimente. Cu siguranta, exista bijuterii din argint care pot completa orice tinuta, deci pot fi purtate in orice situatie.

  1. Au preturi atractive

Acesta este un alt motiv pentru care femeile isi cumpara multe bijuterii din argint 925. In comparatie cu bijuteriile din aur sau cu cele din platina de exemplu, bijuteriile din argint au preturi mult mai accesibile pentru orice buzunar. Deci, femeile care isi doresc bijuterii dar nu au un buget mare, pot alege inele din argint, cercei sau alte bijuterii din argint.

  1. Au beneficii pentru sanatate

Cel mai probabil, multe femei isi aleg bijuteriile din argint fara a sti cat de multe beneficii pentru sanatate pot avea acestea. Vom vedea despre ce este vorba in continuare.

Asadar, in primul rand trebuie mentionat faptul ca bijuteriile din argint pot avea efecte impresionante asupra starii de spirit. Acest metal reuseste sa ne intareasca emotiile si sa ne trezeasca abilitatile intuitive. Absoarbe chiar si energiile negative.

Tocmai de aceea, se recomanda purtarea bijuteriilor din argint in fiecare zi, cu scopul de a calma stresul si nervozitatea, dar si sensibilitatea, durerile de cap sau iritabilitatea.

Apoi, trebuie adus in discutie faptul ca argintul este capabil sa incetineasca imbatranirea. Din acest motiv, este din ce in ce mai des utilizat in industria cosmetica. Acesta stimuleaza imunitatea, contribuie la reducerea ridurilor si are multe beneficii datorita ionilor de argint care au un efect imunomodulator puternic.

Se spune despre argint ca are influente majore asupra corpului nostru, si ca ar putea chiar sa scada tensiunea arteriala. Purtarea unui inel din argint pe degetul mic se spune ca poate sa ajute la normalizarea activitatii inimii, in timp ce purtarea unui inel din argint pe index ajuta al normalizarea tractului gastrointestinal.

Exista si alte beneficii?

Despre argint se spune de-asemenea ca ajuta si la protejarea impotriva deochiului. Se spune ca o cruciulita din argint poate sa protejeze impotriva energiilor negative. Acesta este motivul pentru care multe persoane poarta bijuterii din argint, inclusiv cruciulite din argint.

Nu trebuie uitat faptul ca bijuteriile din argint sunt foarte eficiente in ceea ce priveste amplificarea senzualitatii feminine. Bijuteriile din argint atunci cand sunt purtate cu stil, sunt capabile sa scoata in evidenta si sa pune frumusetea in valoare.

Bijuteriile din argint au o energie feminna in sine, fiind asociate atat cu luna cat si cu esenta feminina Yin. De aceea, majoritatea alchimistilor considerau argintul drept metalul zeitelor.

Nu trebuie uitat faptul ca bijuteriile din argint stimuleaza intuitia, iar studiile au dovedit faptul ca atunci cand acestea sunt purtate in fiecare zi, sunt capabile sa sporeasca stimularea cerebrala.

Concluzie

Acestea sunt asadar, cateva avantaje si beneficii de care puteti avea parte in cazul in care alegeti sa purtati bijuterii din argint 925.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *