Cum aleg cerceii de dama din argint?

Cum aleg cerceii de dama din argint?

Se stie ca femeile sunt fascinate de bijuterii, motiv pentru care nu rateaza ocazia de a-si cumpara o noua pereche de cercei dama argint, de fiecare data cand viziteaza un magazin de bijuterii din oras, sau cand acceseaza un magazin online.

Exista un numar mare de detalii de care femeile tin cont de fiecare data atunci cand cauta cercei dama argint, iar unul dintre cele mai importante detalii, este fara doar si poate, forma fetei.

In cele ce urmeaza, veti putea descoperi cateva sfaturi care va pot fi de ajutor, atunci cand alegeti o pereche de cercei dama argint. Tineti cont de aceste sfaturi, si asigurati-va ca faceti cea mai buna alegere.

Fata patrata

Unele doamne si domnisoare au fata patrata. Pentru ele, o pereche de cercei dama argint cu linii delicate, curbate, reprezinta cu siguranta o alegere foarte inspirata. Modelele mari de cercei rotunzi sau cercuri reprezinta alegeri inspirate de-asemenea, pentru ca acestia rotunjesc linia fetei,

Chiar si o pereche de cercei lungi sau modelul lacrima (cercei drop), s-ar potrivi bine pentru femeile care au astfel de trasaturi ale fetei.

Fata in forma de diamant

Femeile care au o astfel de fata, au barbatia ascutita, iar pometii le sunt evidentiati. Pentru o astfel de forma a fetei, fara doar si poate, se recomanda cerceii lungi. Se potrivesc de exemplu modele de cercei lungi, care alungesc linia pometilor si a barbiei usor.

Este foarte important ca femeile care au aceasta forma a fetei, sa se fereasca de modelele care au liniile apropiate de chipul lor (cerceii cu forma romb sau cerceii cu diamante). Acestia vor scoate si mai mult in evidenta trasaturile ascutite ale fetei.

Forma alungita a fetei

In ceea ce le proveste pe doamnele si domnisoarele care au forma alungita a fetei, pentru ele sunt perfecti acei cercei dama argint cu modele grometrice sub forma de triunghi, patrat sau oval. Acest tip de cercei craza un plus de volum in zona din apropierea pometilor si a barbiei.

Daca totusi se doreste alegerea unei perechi de cercei lungi, de preferat sunt cei cu forme curbate alungite, pentru accentuarea zonei pometilor. De evitat sunt cerceii care au lungimea atat de mare, incat sa depaseasca barbatia. Acestia alungesc si mai mult chipul.

Forma dreptunghiulara a fetei

Exista doamne si domnisoare care au o astfel de fizionomie. Pentru ele, sunt recomandati cerceii mici si rotunzi. Acestia vor reusi sa imbrace lobul urechii in mod armonios, si vor accentua pometii. In plus, vor indulci fizionomia.

Se pot alge si modele de cercei dama argint, de dimensiuni mai mari, astfel incat sa se creeze impresia de vilum. De-asemenea, se pot alege modele de cercei precum inima, cerc, oval sau cercei dama candelabru.

Fata ovala

Pentru femeile cu o asemenea fizionomie, vestile sunt bune: pot purta aproape orice model de cercei de dama. Tinand cont de vestimentatie, de coafura si de ocazie, pot fi alesi cerceii mici cu surub, cerceii rotunzi sau cerceii lungi, cu forma geometrica. Exista si cercei de tip candelabru, care reprezinta o alegere interesanta.

Fata rotunda

Pentru femeile cu acest tip de fata, precizam ca trebuie sa urmareasca mereu sa creeze un aspect alungit al chipului, pentru ca fata lor sa para mai supla. De aceea, cerceii alungiti reprezinta alegerea ideala pentru femeile cu aceasta fizionomie.

Si cerceii rectangulari, patrati sau de orice alta forma, daca au unghiuri drepte, sunt potriviti. In plus, mentionam faptul ca acestor femei le sunt mult mai potriviti cerceii lungi decat cei lati; si trebuie sa ii evite pe cei rotunzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *