Cum aleg rochia de domnisoara de onoare?

Cum aleg rochia de domnisoara de onoare?

Se apropie marele eveniment din viata celei mai bune prietene, iar aceasta isi doreste sa-i fii domnisoara de onoare? Daca da, cu siguranta vei accepta cu mare drag, dar mai mult ca sigur vei incepe sa te gandesti daca trebuie sa porti o rochie domnisoara de onoare scurta, sau o rochie domnisoara de onoare lunga.

Probabil de intrebi daca sa alegi o rochie domnisoara de onoare lila, sau sa alegi o rochie domnisoara de onoare roz pal. De ce spun acest lucru? Pentru ca de multe ori, fetele care urmeaza sa fie domnisoare de onoare, isi fac multe griji, uneori prea multe griji pentru ca nu vor gasi o rochie domnisoara de onoare potrivita.

In continuare am pregatit cateva dintre cele mai utile sfaturi pentru fetele care urmeaza sa fie domnisoare de onoare!

Cum sa alegi rochia de domnisoara de onoare?

  1. Alege cu mare atentie culoarea. Este foarte important sa nu alegi o rochie alba, pentru ca la o nunta doar mireasa trebuie sa poarte rochie alba. Alege rochia intr-o culoare care te avantajeaza, care iti scoate calitatile fizice in eficenta, si daca se poate, sa iti mascheze micile imperfectiuni. Sa nu alegi o culoare oarecare insa. In plus, daca ai de gand sa alegi o rochie domnisoara de onoare lunga, o vei putea purta si la diferite alte evenimente.
  2. Un alt amanunt foarte important pe care trebuie sa il ai in vedere, cu siguranta este reprezentat de accesoriile care completeaza tinuta. Vei avea nevoie de cateva accesorii, dar nu trebuie sa exagerezi. In plus, ii vei putea cere sfatul miresei, pentru a sti ce accesorii sa porti. Poate isi doreste ca toate domnisoarele de onoare sa poarte vestimentatie similara si accesorii similare.
  3. Tine cont de formalitatea evenimentului atunci cand vreo sa iti alegi o rochie domnisoara de onoare lunga (sau scurta). Asigura-te ca nu alegi o rochie care sa fie prea sofisticata sau prea simpla pentru un astfel de eveniment.
  4. Trebuie neaparat sa tii cont de locatia in care se va desfasura evenimentul. Unele localuri sunt mai speciale decat altele, si solicita un anumit cod vestimentar. Alte localuri nu au insa aceasta regula, deci vei putea merge cum vrei si cu orice rochie dorestiin aceste conditii, la un asemenea local.

Exista si alte sfaturi utile in acest sens!

  • Vei tine cont de buchetul miresei? Exista domnisoare de onoare care tin cont de acest aspect atunci cand isi cauta rochii domnisoara de onoare, in timp ce alte domnisoare de onoare nu tin cont si de acest detaliu. De obicei insa, mireasa este cea care le cere domnisoarelor de onoare acest lucru.
  • Daca nu ti se solicita sa alegi o rochie domnisoara de onoare lunga, daca nu ti s-a spus sa porti o rochie la fel ca si celelalte fete, cu siguranta vei putea alege sa porti orice rochie vei dori.
  • Din cand in cand este important sa discuti cu mireasa. Chiar daca nu iti solicita sa alegi un anumit model de rochie sau sa eviti unul, cu siguranta o poti intreba ce parere are despre modelele de rochii, etc., care ar fi preferintele sale, ce accesorii iti poate recomanda, etc.
  • Alege ceva ce iti place. Acest lucru este cel mai important pentru ca pana la urma, tu vei sta o zi intreaga imbracata intr-o astfel de rochie, si nu altcineva. Trebuie sa gasesti o rochie pe care sa o porti cu drag la acest eveniemnt important din viata prietenei tale. In plus, alege o rochie potrivita, si o vei putea purta si in diferite alte situatii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *