Cum sa aleg rujul in functie de ten?

Cum sa aleg rujul in functie de ten?

Femeile isi doresc mereu sa arate impecabil, iar din acest motiv, folosesc si in viata de zi cu zi produse cosmetice, in acest sens. Cu siguranta, rujul de buze este un produs cosmetic utilizat in permanenta de catre doamne si domnisoare, iar acesta este ales in functie de mai multe criterii.

In continuare vom vedea cum se alege rujul de buze in functie de ten, asa ca doamnelor si domnisoarelor, merita sa cititi acest articol pana la final.

Ruj de buze pentru tenul deschis

In ceea ce le priveste pe femeile care au tenul deschis la culoare, de mentionat este faptul ca nuantele de rosu aprins li se potrivesc perfect. Indiferent ca discutam despre rujuri de buze mate sau despre rujuri de buze lucioase sau rujuri de buze cu particule stralucitoare, daca sunt intr-o nuanta de rosu aprins, se potrivesc de minune.

In afara acestor rujuri rosu aprins, se potrivesc si tonurile de roz (prafuite sau aprinse), in timp ce nuantele nude mai calde, in culoarea piersicii sau a mierii pot reprezenta optiuni mai simple. De mentionat insa este faptul ca pentru tenul deschis, nu se alege niciodata nuanta bej, deoarece face chipul sa para palid. Femeile mai indraznete, pot opta pentru o nuanta culoarea prunei sau burdundy.

Ruj de buze pentru ten masliniu

In ceea ce le priveste pe doamnele si domnisoarele care au tenul masliniu, trebuie mentionat faptul ca acestea se pot simti intr-o foarte mare masura norocoase. Nici nu se putea altfel, din moment ce aproape toate nuantele si toate culorile de ruj li se potrivesc.

Cu toate acestea, un ten masliniu este cel mai bine pus in valoare de acele rujuri in nuante de roz, mov sau rosu cu reflexe albastrui. Femeile care insa isi doresc sa obtina un ruj mai natural, isi pot indrepta atentia spre nuante de nude-uri mai calde, cum ar fi piersica sau caramel.

De-asemenea, pentru femeile care au tenul masliniu si care isi doresc un aspect woow, cu siguranta si un ruj de buze intr-o culoare roz neon se potriveste perfect, mai ales pe timpul sezonului de vara, atunci cand sunt la moda culorile tari, care se potrivesc perfect cu pielea bronzata.

Ruj de buze pentru ten mediu

In ceea ce le priveste pe doamnele si domnisoarele care au tenul mediu, acestea se bronzeaza foarte usor vara, in timp ce iarna au tenul usor palid. Ei bine, pentru femeile care au un astfel de ten, sunt potrivite nuantele de maro cu pigment auriu, corai sau caramel.

Tot pentru doamnele si domnisoarele care au un astfel de ten, se potrivesc de minune si acele rujuri de buze roz, sau cele care au culoarea fructelor de padure. Nici nuantele de soru cu tente albastrui si cranberry nu trebuie scoase din ecuatie. Ba chiar mai mult, acestea sunt recomandate pentru tenul mediu.

De mentionat insa, este faptul ca pentru doamnele si domnisoarele care au un astfel de ten, sunt de evidat rujurile de buze care au culoarea maro, purpuriu sau rosu sangeriu.

Asadar, acestea sunt cele mai bune sfaturi pentru alegerea rujului de buze in functie de tipul tenului. Mai sunt insa si alti factori importanti de luat in considerare atunci cand vine vorba despre alegerea unui ruj de buze, si nu putem sa nu amintim aici forma buzelor sau culoarea parului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *