Cum sa alegi o geanta dama din piele naturala potrivita?

Cum sa alegi o geanta dama din piele naturala potrivita?

Unul dintre cele mai importante accesorii pentru o femeie este geanta dama din piele naturala, iar in continuare vom afla cum se alege un astfel de accesoriu feminin. Cu atat de multe optiuni disponibile pe piata, este foarte dificil ca o femeie sa ia decizia corecta.

Alegerea materialului

Desi discutam despre genti dama din piele, trebuie mentionat faptul ca exista genti de dama din piele naturala, si genti de dama din piele ecologica. Aici dupa cum probabil bine stiti, exista diferente privind pretul, calitatea si aspectul.

Gentile din piele naturala sunt mai rezistente, mai durabile dar si mai scumpe in comparatie cu gentile de dama din piele ecologica. Dar, cu toate acestea geanta este o investitie, iar o geanta piele de calitate premium poate fi utilizata mai multi ani fara probleme, si va trece testul timpului.

Alegerea gentii de dama in functie de forma corpului

La fel ca atunci cand este necesar sa isi aleaga alte lucruri, cu siguranta doamnele si domnisoarele trebuie sa tina cont de forma corpului dar si de statura. Va prezentam mai multe informatii cu privire la acest aspect pentru a alege un astfel de accesoriu feminin in randurile urmatoare.

Genti dama din piele naturala pentru femeile cu statura inalta

In ceea ce priveste doamnele si domnisoarele care fac parte din aceasta categorie, trebuie facuta precizarea ca pentru ele sunt potrivite gentile din piele naturala moale, care iau forma corpului.

De preferat este ca acestea sa aiba bretelele de umar lungi. O geanta prea lata, prea mica sau prea mare dar care are curelele de umar foarte scurte, nu este potrivita pentru femeile inalte.

Genti de dama pentru femeile mici de statura

Pentru doamnele si domnisoarele mici de statura, cu siguranta nu sunt potrivite gentile de dimensiuni mari, pentru ca le dezavantajeaza din toate punctele de vedere, indiferent de tinuta adoptata.

In aceste conditii, femeile mici de statura trebuie sa opteze pentru genti dama din piele naturala care au dimensiuni mici sau medii, si care nu au curea de umar. De preferat ar fi modelele de genti inalte si inguste, pentru ca ofera senzatia de alungire a trunchiului.

Gentile de dama pentru femeile cu silueta tip mar

Aceste femei ar fi indicat sa se orienteze spre modelele de genti din piele naturala care pot fi purtate la nivelul taliei sau mai jos de solduri. Gentile de dimensiuni medii si cu structura moale reprezinta alegerea cea mai potrivita. Si o geanta din piele naturala model crossbody poate fi solutia perfecta.

Gentile de dama potrivite pentru femeile cu silueta tip para

Pentru aceste femei, daca au greutatea corpului distribuita in partea inferioara a corpului in mod inegal, o geanta dama din piele naturala care are structura rigida si care se poate purta deasupra soldurilor ar fi cea mai buna optiune.

Genti dama pentru femei cu silueta curvy

In ceea ce priveste doamnele si domnisoarele care au o astfel de silueta, mentionam faptul ca trebuie sa evite gentile de mici dimensiuni, dar nici cele de diensiuni mari si cu format rotund si structura moale nu li se potrivesc tocmai bine, pentru ca vor avea aspectul umflat si inestetic cand vor transporta diferite lucruri.

Tocmai din acest motiv, o geanta dama din piele naturala cu structura rigida poate fi cea mai buna optiune pentru ele, mai ales daca este purtata deasupra soldurilor.

Alte detalii

Cu siguranta, culoarea preferata a gentii conteaza foarte mult, la fel ca si bugetul, asa ca fiecare femeie stie spre ce tipuri de genti din piele isi poate indrepta atentia, tinand cont de forma corpului, tipul materialului, culoarea preferata si bugetul alocat achizitiei.