Afla totul despre videochat

Afla totul despre videochat

Este greu sa gasesti un job care sa iti ofere posibilitati incredibile de castig, siguranta, program flexibil, echipamente de ultima generatie care sa iti sustina fara nicio problema activitatea. Totul, intr-un mediu de lucru legal, profesionist, relaxat si modern. Dar daca ai avea ocazia de a da peste un astfel de job? Ce-ai face? Ai refuza-o?

Stim ce vei spune. Ca toate aceste beneficii suna prea bine pentru a fi adevarate. Da, este vorba depre videochat, dar sunt foarte multe detalii pe care probabil nu le cunosti despre aceasta industrie. Colaborarea cu un studio profesionist iti poate aduce, intr-adevar, toate avantajele enumerate mai sus, si multe altele.

Pe cand se vor schimba prejudecatile vizavi de videochat? Macar sa-l discutam, sa-l intelegem, sa-l acceptam.  Si tu ai prejudecati vizavi de videochat?

Ai face si tu videochat, dar…

“Este o forma de prostitutie”

Lipsa de informare reprezinta unul dintre principalii factori care duc la aceasta confuzie dintre videochat si prostitutie. Modelele care lucreaza in acest domeniu au contract de munca, un program stabilit de comun acord cu angajatorul, taxe si impozite la zi. Videochatul este un job 100% legal, reglementat prin Legea 196/2003, revizuita si republicata in 2004 (nr. 496/2004).

Si cum ar putea fi numita prostitutie o activitate ce pune un mare accent pe socializare, desfasurata exclusiv in mediul online si in care tu, ca model nu esti constransa de nicio imprejurare? Prostitutia presupune un contact fizic, intim, ceea ce nu poate fi sub nici o forma si intr-un domeniu ca videochatul.

“Sunt etichetata negativ”

Este posibil ca modelele de videochat sa se confrunte cu etichetari negative, motiv pentru care aleg sa pastreze confidentialitatea acestui job. Dar, pana la urma, de ce sa fii condamnata pentru alegerea facuta? Faci tot ce este posibil omeneste sa-ti asiguri un trai, fara a-i afecta negativ pe altii.

Multi nu stiu  cu adevarat ce anume se ascunde in spatele cortinei si nu cunosc faptul ca videochatul se refera  la o forma de comunicare video intre model si membru, prin intermediul calculatorului. Discutia are loc, initial, in chatul gratuit, iar daca se doreste exclusivitate din partea membrului, actiunea se muta in chatul privat contra cost.

In plus, ca model de videochat poti activa in categoria non-adult, in care este chiar interzisa renuntarea la haine. Art Studio este un studio videochat profesionist care promoveaza si aceasta forma de videochat.

“Daca vor aparea poze si filme cu mine care ma pot compromite?”

Inainte de toate, trebuie sa stii ca pozele si filmele realizate intr-un studio profesional vor fi folosite strict ca material de promovare si pentru a-ti crea profilul de model pe site-urile de specialitate. Noi nu le vom distribui in nicio alta locatie, sub niciun motiv, niciodata!

In plus, nu ar trebui sa faci din asta inca un motiv de ingrijorare pentru cariera ta de model videochat. Pozele in costum de baie de la mare sau de la piscina, impartasite prietenilor, rudelor, familiei si apropiatilor nu sunt deloc departe de cele realizate in cadrul unui studio videochat adult, de exemplu.

“Va trebui sa ma dezbrac si sa folosesc tot felul de jucarii erotice”

Nu si intr-un studio cu adevarat profesionist, care promoveaza videochatul de lux. Daca te dezbraci sau nu va fi doar alegerea ta, in functie de categoria aleasa, aptitudinile tale ca actrita si psiholog. Exista cazuri in care modelele din videochatul adult nu au fost nevoite sa renunte la haine, fiind suficiente doar compania buna, cateva subiecte intrigante si multa buna-dispozitie.

Este un rol in care, daca reusesti sa intri, vei dobandi numeroase abilitati de adaptare, creativitate, imaginatie, dezvoltare personala, socializare, comunicare si diplomatie. Odata acumulat tot acest bagaj de cunostinte, succesul tau este ca si garantat!

Art Studio promoveaza in special socializarea si comunicarea, in detrimentul sexualitatii excesive.  Aici, toate modelele sunt respectate si rasfatate, iar decizia de a purta conversatia intr-o anumita directie le apartine in totalitate.

“Nu am dimensiunile potrivite pentru a fi model”

Noi nu iti cerem sa ai 90-60-90 pentru a fi model de videochat. Da, aspectul fizic este un detaliu important, dar nu esential.  Cu siguranta ca si tu esti frumoasa in felul tau si ai anumite calitati prin care iti poti construi o imagine placuta si atragatoare. Este un lucru cunoscut deja de toate modelele noastre.

Ar fi chiar absurd din partea noastra sa iti cerem sa ai 90-60-90, adica un corp cat mai aproape de acea perfectiune ipotetica, cu atat mai mult cu cat majoritatea membrilor de pe platformele de videochat nu asta cauta. O cerinta simpla, dar foarte importanta totodata: un aspect fizic placut si chiar atragator. Noi te primim cu bratele deschise si te ajutam sa-ti scoti in evidenta calitatile.

Ne-am pus pentru un moment in locul tau si am detaliat aceste lucruri pentru a intelege cu adevarat ce presupune activitatea modelelor de videochat Art Studio. Chiar daca, din exterior, este foarte usor sa condamni persoanele care aleg sa-si castige existenta in acest mod, din interior vei ajunge sa le admiri pentru seriozitatea, efortul, ambitia si aptitudinile lor.

Principala lor motivatie? Castigul financiar mare care nu poate fi comparat cu alte domenii, programul flexibil pe care si-l fac singure si conditiile excelente de munca (echipamente de ultima generatie, decoruri diverse, training, suport tehnic, make-up artist, hairstylist).