De ce sa lucrezi cu o firma SEO din Bucuresti?

De ce sa lucrezi cu o firma SEO din Bucuresti?

Detineti un business online si doriti sa atrageti cat mai multi clienti? Cu siguranta in aceste conditii o Agentie de Marketing Online Bucuresti va poate fi de mare ajutor.

O astfel de agentie va poate propune diverse metode de promovare online a business-ului, dar sigur in cele din urma veti opta pentru Optimizare SEO Bucuresti. Mai multe detalii insa despre SEO puteti descoperi in randurile care urmeaza.

Ce este optimizarea SEO?

SEO este acronimul care provine de la Search Engine Optimization din limba engleza, care in limba romana inseamna optimizarea pentru motoarele de cautare.

Acest proces de optimizare seo reprezinta in clipa de fata singura metoda prin care un website poate ajunge si se poate mentine pe prima pagina organica cu rezultate oferita de Google, in functie de anumite cuvinte cheie.

Pentru a ajunge pe prima pagina cu rezultate Google, cu siguranta este nevoie de foarte multa munca, de cunostinte atat tehice cat si de business, de creativitate. Mai simplu spus, pentru a ajunge pe prima pagina in Google, aveti nevoie de o campanie de promovare prin optimizare seo, iar in acest sens merita sa colaborati cu o Agentie de Marketing Online Bucuresti.

Daca va intrebati de ce este extrem de important sa ajungeti pe prima pagina cu rezultate Google, lucrurile sunt foarte simple. In prezent, peste 93% dintre experientele online incep cu un motor de cautare, iar in peste 68% dintre cazuri, Google este motorul de cautare ales.

In Romania, peste 95% dintre oameni folosesc motorul de cautare Google. Asadar, este extrem de important sa ajungeti pe prima pagina cu rezultate Google.

Avantajele unei campanii de Optimizare Seo

Acum ca ati aflat ce este optimizarea seo, cu siguranta trebuie sa cunoasteti si unele dintre cele mai importante avantaje ale acestui proces, asa ca va prezentam pe scurt cateva dintre acestea:

Cresterea traficului pe site

In momentul in care alegeti sa colaborati cu o agentie de marketing online care presteaza servicii de optimizare seo, specialistii vor efectua unele actiuni pentru imbunatatirea structurii site-ului, astfel incat acesta sa fie pe placul Google, si sa fie cat mai bine clasat.

Apoi, datorita campaniilor de link building (seo off page), pe site-ul dvs. vor fi directionati cititorii de pe alte bloguri, prin intermediul unui hyperlink. Acest lucru va poate aduce o multime de vizite in fiecare zi pe site.

Cresterea ratei de conversie

O clasare mai buna in paginile cu rezultate ale motoarelor de cautare cu siguranta va poate garanta rate de conversie ridicate.

Piata dvs. tinta va deveni mai constienta de produsele si serviciile pe care le oferiti, atata timp cat va mentineti pozitia de top. Pe masura ce clientii devin mai familiarizati cu site-ul dvs. si pe masura ce cunostintele lor despre produse / servicii cresc, exista o mare posibilitate ca acestia sa devina clientii dvs. fideli.

Costuri atractive

Exista diverse metode de promovare a unei afaceri in mediul online, sau metode de a atrage trafic pe un site. Cu toate acestea, cea mai rentabila metoda este optimizarea seo.

In comparatie cu reclamele sponsorizate sau cu anunturile platite care genereaza trafic doar atata timp cat campania este in plina desfasurare, optimizarea seo va aduce trafic pentru foarte mult timp.

Chiar daca la inceput numarul vizitatorilor unici va fi mai mic decat in cazul reclamelor sponsorizate, pe termen lung nu exista metoda mai eficienta de promovare a unei afaceri, decat optimizarea seo.

Concluzie

Acestea sunt asadar trei dintre cele mai importante avantaje ale optimizarii seo. Daca doriti ca business-ul dvs. sa devina din ce in ce mai cunoscut, este indicat sa alegeti cele mai bune servicii de optimizare seo Bucuresti.