Alegerea fustei in functie de silueta

Alegerea fustei in functie de silueta

Fusta este un articol de vestimentatie pe care doamnele si domnisoarele pur si simplu il adora, deci nu este de mirare de ce face parte din fiecare garderoba feminina.

Alegerea unei fuste insa, nu este o sarcina atat de usor de indeplinit de catre o femeie, pentru ca exista unele detalii importante de luat in considerare pentru a face cea mai potrivita alegere.

De exemplu, alegerea fustei in functie de silueta este unul dintre cele mai importante criterii de care trebuie sa tina cont doamnele si domnisoarele.

In randurile care urmeaza, vom discuta despre alegerea fustei in functie de silueta, si vom vedea spre ce astfel de articole de vestimentatie ar trebui sa isi indrepte doamnele si domnisoarele atentia.

Silueta tip para

Silueta de tip para iese in evidenta datorita soldurilor late, bustului mic si taliei inguste. In ceea ce priveste femeile care au aceasta forma a corpului, trebuie mentionat faptul ca pentru ele sunt potrivite acele fuste care au croiala conica, iar aici putem da drept exemplu fusta creion.

Fusta creion este ideala pentru femeile care au aceasta silueta, in conditiile in care au o talie inalta, si pot crea un echilibru intre partea superioara si partea inferioara a corpului. De mentionat este faptul ca o astfel de fusta poate fi purtata in combinatie cu o bluza larga, bagata in talie. O asemenea combinatie reuseste sa sublinieze perfect formele.

Cat despre lungime, femeile care au corpul in forma de para, de preferat ar fi sa opteze pentru fuste pana la genunchi, si ideal ar fi sa opteze pentru nuantele neutre.

Fustele perfecte pentru femeile cu picioare lungi

Exista femei care au picioarele lungi si sexy, iar acestea reprezinta calitatea lor numarul 1. Ei bine, aceste femei de regula au un posterior voluptos, motiv pentru care isi pot indrepta atentia spre fuste maxi.

Aceste fuste creaza iluzia optica a unor picioare mai scurte, si acopera formele voluptoase perfect. Se pot purta astfel de fuste alaturi de cizme cat, dar si alaturi de pantofi cu tocul plat.

Silueta clepsidra

Exista femei care au aceasta silueta, si care trebuiesa mentionam faptul ca sunt invidiate de catre toate celelalte femei, din cauza faptului ca pot purta absolut orice rochie si orice fusta doresc.

Cu toate acestea, multe dintre femeile care au aceasta forma a corpului, aleg sa poarte fuste conice dar si fuste de tip creion, pentru a armoniza perfect partea superioara a corpului, cu partea inferioara. Cu siguranta, cu astfel de rochii, o silueta de tip clepsidra va fi scoasa in evidenta, mai ales daca piesa vestimentara are culori nude.

Silueta tip mar

Exista femei care au silueta de tip mar, iar pentru acestea cele mai potrivite sunt fara doar si poate, fustele in forma de A. Aceste fuste sunt ideale pentru femeile care au silueta de tip mar, dat fiind faptul ca vor distrage atentia de la talia inalta, si vor pune accentul pe bust si pe picioare.

Femeile care au aceasta forma a corpului, vor putea chiar sa opteze pentru fustele scurte, mai ales daca isi vor accesoriza tinutele cu o centura sau cu curea.

Cat despre culori, in aceste conditii albastru navy, negru, rosu burgundy sau verde inchis reprezinta alegerile ideale pentru aceste femei. De mentionat este faptul ca nu se recomanda nuantele mai deschise sau mai aprinse, desi par foarte tenante. Ele vor “ajuta” la maximixarea corpului.