Ce trebuie sa stii cand cauti o curea de dama?

Ce trebuie sa stii cand cauti o curea de dama?

Cureaua este un accesoriu util atat pentru femei cat si pentru barbati deoarece are scopul de a tine in loc o pereche de jeansi sau o pereche de pantaloni, si este acel accesoriu care sublimeaza orice tio de morfologie, daca este aleasa cu atentie.

Indiferent ca esti mai voluptoasa, mai zvelta, mai inalta sau mica de statura, trebuie sa stii cum sa-ti alegi o curea de dama, iar acest articol iti ofera cele mai bune informatii pentru a face alegerea corecta.

Curele dama pentru femeile mici de statura

In ceea ce priveste femeile mici de inaltime care au nevoie de un astfel de accesoriu, trebuie facuta precizarea ca este necesar ca pentru a lasa impresia unei siluete mai alungite, sa evite liniile orizontale care sunt prea marcate.

Daca isi doresc sa lase impresia de continuitate si sa para ca au picioarele mai lungi, ar trebui sa evite curelele prea late sau curelele contrastante. Pentru ele este de preferat o curea dama discreta, o curea fina care sa aiba aceiasi culoare ca si pantalonii.

Ce curea de dama pot purta femeile inalte?

Pentru femeile inalte vestile sunt foarte bune in ceea ce priveste alegerea acestor accesorii deoarece pot purta orice tip de curea isi doresc. De exemplu, alatturi de o fusta pot purta o curea lata, in tip ce o cura mai fina este ideala pentru o pereche de pantaloni.

Femeile inalte au posibilitatea de a explora aceiasi gama de culori si contraste cand isi aleg aceste accesorii, sau pot opta pentru curele cu motive. Daca isi doresc sa scoata in evidenta silueta longilina, ar fi de preferat sa se orienteze spre o curea mai fina pe ton, care sa scoata in evidenta o pereche de pantaloni evazati si cizmele inalte.

Ce curea dama poate purta o femeie cu forme mai voluptoase?

In ceea ce priveste femeile care au formele mai voluptoase lucrurile sunt simple. Cureaua poate fi cel mai bun aliat al acestora. O tinuta cu talia marcata va scoate cel mai bine in evidenta formele voluptoase. In aceste conditii ar fi de preferat o curea lata, care din punct de vedere cromatic sa fie asortata cu restul tinutei.

Pentru doamnele si domnisoarele mai slabute sunt de preferat curelele de dama mai finute, de purtat in zona soldurilor impreuna cu o camasa sau o tunica si o pereche de pantaloni dama tip carrot. De asemenea, daca aceste femei intentioneaza sa isi scoata in evidenta silueta, pot alege o curea dama mai lata.

In momentul in care se doreste echilibrarea lucrurilor in zona pieptului, trebuie avuta mare grija de curelele de dama pentru ca daca se aleg curele prea late, vor lasa impresia de prea mult volum. Pentru femeile cu bust mic insa, sunt recomandate aceste curele.

Asadar, cureaua de dama este un accesoriu deosebit de important pentru fiecare femeie pentru ca poate completa perfect o tinuta, dar o poate si strica. De aceea, este important ca fiecare doamna si domnisoara sa faca alegerea cea mai buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *